roman

UK Netherlands Germany: Kate Pepper

Lief? Hoezo, lief?

 

Ik Zal Je Vinden

Ik Zal Je Vinden

Augustus 2012

Drie jaar na de ijzingwekkende ontmoeting met de seriemoordenaar die haar gezin doodde, heeft Karin Schaeffer haar leven weer opgepakt: ze is getrouwd met Mac MacLeary, en ze wonen in Brooklyn met hun zoontje. Ze zijn gelukkig samen, maar dan worden Macs geliefde ouders vermoord. Mac kan niet omgaan met zijn verdriet en onmacht. Hij verdwijnt en zijn omgeving denkt dat hij zich van het leven heeft beroofd. Iedereen behalve Karin... Zij bijt zich vast in de gedachte dat ze niet twee keer weduwe zal worden. Als ze denkt dat ze Mac heeft gezien op het vliegveld, begint ze een groot onderzoek om hem te redden. Karin komt er al snel achter dat haar man een duister verleden heeft, waarvan ze nooit weet heeft gehad.

bol.com

 

Nu Jij Nog

Nu jij nog

Mei 24, 2011

Voormalig rechercheur Karin Schaeffer heeft niets meer om voor te leven nadat seriemoordenaar Martin Price haar man en dochtertje vermoord heeft. Price, alias de 'Dominokiller', zal niet stoppen voordat hij Karins hele familie heeft uitgemoord. Zelfs nu hij achter de tralies zit, werpt zijn bestaan een schaduw over haar leven en houdt haar gevangen in onafgebroken duisternis.

Dan bereikt haar het nieuws dat Price is ontsnapt. Karin weet waar hij naartoe op weg is, want zijn in bloed geschreven boodschap op haar badkamerspiegel vergeet ze nooit meer: Nu jij nog.

Maar Karin weigert te vluchten. Ze heeft niks te verliezen en wacht zijn komst af. Het is hij of zij...

bol.com

NU JIJ NOG TrailerHD from Oliver Lief on Vimeo.

'Bloedstollend.'
   —Lisa Gardner

'Een overtuigende thriller.'
   —The Mystery Gazette

'Katia Lief laat haar lezers niet op adem komen, het spannende plot baant zich een weg naar een bevredigend einde.'
   —New York Journal of Books

 

Katia Lief werd in Frankrijk geboren uit Amerikaanse ouders, maar groeide op in Massachusetts en New York. Ze geeft les in fictie schrijven op de New School in Manhattan en woont met man en kinderen in Brooklyn.